Spartling

Professionel spartling af vægge og lofter

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Hvorfor vælge os som malerfirma

  01.
  Over 45 års erfaring

  Mere end 45 års erfaring indenfor malerbranchen.

  02.
  Konstant udvikling

  Vi holder os opdateret på de nyeste produkter og teknikker.

  03.
  Malerfirma til private og erhverv

  Vi udfører maleropgaver for både private og erhverv.

  Eksperter i spartling

  Hos Malerfirmaet KS har vi flere års erfaring spartling af vægge og loft. Med en fuldspartling, sikres du imod buler, ujævnheder og skygger når du skal have malet din vægge. 

  Der er mange der bevæger sig ud i at spartle væggene selv, men ofte ender ud med at kontakte os midt i processen, når det er ved at gå galt.

  Spartling er essentiel del af processen, da det er med til at skabe bedre rammer for det efterfølgende malerarbejde.

  Hos Malerfirmaet KS synes vi ikke at man skal gå ned på kvalitet, når det kommer til malerarbejde. Et professionelt resultat, kan være med til at skabe et helt unikt og indbydende look til hjemmet, som du vil få glæde af mange år frem. 

  Ønsker du at få et professionelt resultat, så kontakt os for spartelarbejde.

  Malerfirmaet KS-34
  Malerfirmaet KS-19

  Spartling af vægge pris

  Hos Malerfirmaet KS har vi ikke en konkret pris på spartling, da alle vores spartle opgaver spænder bredt, alt efter størrelse og omfang. 

  Derfor vil vi altid gerne bese opgaven først, så vi kan vurdere hvor meget arbejde der skal laves. Derfra skræddersyer vi en løsning, så du kan få den helt rigtige spartling pris. 

  Når du modtager et tilbud fra os, så er det med alt inkluderet, du vil derfor ikke imødekomme uforudsete udgifter eller ekstra gebyrer. 

  Ønsker du også at få opsat filt, malet og tapetseret, så indberegner vi det gerne i dit tilbud, så du kan få en fast pris på det hele. Kontakt os allerede i dag, så du kan få en god pris på spartling. 

  Hvad er spartling?

  Spartling er måden man opbygger flere lag på overfladen, hvor den herefter bliver pudset for at opnå en glat overflade. Med en spartling af væg opnår du ensartede vægge, som sikrer at alt står lige og knivskarpt. 

  Det sikrer dig mod ujævnheder, buler og skygger, når du skal have tapetseret eller malet dit loft og væg.
  Ønsker du at få professionel hjælp til dit malerarbejde, så kan du altid kontakte os. 

  Vi sørger for at spartelarbejdet bliver udført korrekt, så du kan få gavn af et godt stykke håndværk til markedets bedste kvalitet. 

  væg
  maler

  Professionelle resultater

  For at få det mest optimale maler resultat, anbefaler vi altid at du tager fat i et erfarent og professionelt malerfirma, som har stort kendskab til faget.

  Hos Malerfirmaet KS, har vi over 45 års erfaring med alt malerarbejde, hvor vi derfor kan tilbyde faglig rådgivning og professionelt spartling over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. 

  Når du vælger os som din samarbejdspartner, slipper du for alt besvær og bekymringer. Vi hjælper dig med at realisere dine malerdrømme, hurtigt og effektivt. 

  Kontakt os i dag og få spartlet dine vægge og loft.

  5 gode grunde til at vælge Malerfirmaet KS som din maler

  Malermester med kunden i centrum

  Det er vigtigt, at vores kunder får hvad de forventer og hvad de drømmer om, derfor går vi meget op i at guide og give en hjælpende hånd med idéerne, så de bliver udført korrekt.

  Inden arbejdet går i gang, tilbyder vi en grundig rådgivning om farver, maling og vedligeholdelse.

  Indhent et gratis tilbud på spartling

  Har du yderligere spørgsmål, som du gerne vil have besvaret eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på spartling? 

  Så er du altid velkommen til at tage kontakt til os på telefon: 49 49 49 99 – sende en mail til michael@malerfirmaetks.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi sørger for at vende tilbage hurtigst muligt med et attraktivt tilbud. 

  Facebook

  ★★★★★

  Fik badeværelse til at fremstå splinternyt

  Billigt og med få midler fik dette firma mit ældre badeværelse til at fremstå splinternyt. Deres valg af kabe Stone gulve gav badeværelset nyt liv, og var desuden rigtig godt udført. Malerarbejdet var ligeledes også fremragende og der var styr på de små detaljer. Generelt udviste de et højt serviceniveau, og man kunne mærke at de virkelig gik op i at gøre et godt stykke arbejde og ikke mindst gøre kunden tilfreds! Jeg kan klart anbefale andre at gøre brug af Malerfirmaet KS ApS!
  Michael
  via Facebook

  ★★★★★

  Dygtige, rare og topprofessionelle!

  Michael ordnede vores gamle grimme grønne flisegulv på vores gæstetoilet, så vi nu har et lækkert Kabe Stone gulv. Vi havde hele vejen igennem en god og let kommunikation med Michael, som altid svarede hurtigt på alle vores spørgsmål. Vi følte os i trygge hænder, både når vi var hjemme og når vi ikke var hjemme, mens der blev arbejdet i vores hus. Der blev ryddet op hver dag, og ja, der har ikke været noget at udsætte på noget i hele processen. Kan varmt anbefale firmaet.
  Kit
  via Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk!

  Fantastisk service og fantastiske resultater 🙂
  Anita
  via Facebook

  ★★★★★

  Super Malerfirma

  Super maler firma med super resultater
  Peter
  via Facebook
  Håndværker.dk

  ★★★★★

  Ordne vægge og loft

  Rare mennesker som laver et godt stykke arbejde. Det er 3. gang på 5 år jeg bruger dem, og jeg var slet ikke i tvivl om at det var dem jeg ville have til at hjælpe mig.
  Jette
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Malet hele huset

  Vi har fået spartlet og malet hele huset til aftalt tid og skarp pris. Vi kan klart anbefale malerfirmaet KS, de laver et fantastisk flot stykke arbejde til en fornuftig pris og overholder altid aftaler. De er vanvittigt dygtige, hurtige og effektive. Kvalitet og service er iorden👍🏻 Kæmpe anbefaling herfra👏🏼
  Martin
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Ny væg

  Jeg fik lavet en fantastisk flot spartel væg af malerfirmaet ks. Maleren kom til tiden, var velforberedt, hurtig, og leverede et stykke arbejde med kvaliteten helt i top. Kan varmt anbefale firmaet og deres flotte spartel vægge, som har givet min stue et moderne look. 👍🏻😊
  Rasmus
  via Håndværker.dk

  Kontakt os for Malerarbejde

  Vi tilbyder en lang række arbejdsopgaver, hvilket betyder, at vi har en stor alsidig forståelse. Vi udfører nedenstående inden for vores område, som din maler:

  Indhent et tilbud