Professionel maler i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Din erfarne maler med sans for detaljerne. Vi leverer altid topkvalitet malerarbejde til gode priser.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Hvorfor vælge os som malerfirma

  01.
  Over 45 års erfaring

  Mere end 45 års erfaring indenfor malerbranchen.

  02.
  Konstant udvikling

  Vi holder os opdateret på de nyeste produkter og teknikker.

  03.
  Malerfirma til private og erhverv

  Vi udfører maleropgaver for både private og erhverv.

  Din pålidelige maler

  Hos Malerfirmaet KS har vi mere end 45 års erfaring i malerbranchen. Som din maler specialist, kan vi udføre enhver maleropgave du måtte have i hænderne.

  Vi har hjulpet utallige kunder i over hele Nordsjælland og Storkøbenhavn med maler opgaver i alle størrelser, heriblandt, renoveringsopgaver og maling af lejligheder.

  Vores ekspertise spænder bredt, men en fælles ting der har været for vores kunder er, at de alle har været super tilfredse og glade for de resultater vi har kunne levere for dem. 

  Derfor kan du være sikker på, at du får leveret professionelt håndværk, hvor selv de mindste detaljer bliver behandlet omhyggeligt og effektivt.

  Vi er naturligvis medlem af garantiordningen Danske Malermestre, så du kan føle dig sikker ved at bruge os som din malermester.

  Kontakt os allerede i dag og få et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

  Effektivt malerarbejde til gode maler priser

  Har du en vigtig maleropgave, og ønsker du at få et professionelt maler resultat? Så vil den billigste løsning ikke altid være den bedste løsning, da kvaliteten af malerarbejdet kan være lav. 

  Hos Malerfirmaet KS, tilbyder vi malerarbejde til branchens højeste kvalitet, hvor du som kunde vil modtage de mest flotte resultater, du længe har set. Med over 45 års erfaring som maler, er vi din garanti for at du får veludført malerarbejde, ned til den mindste detalje. 

  Inden vi kan give dig en helt konkret maler pris, så vil vores dygtige malere, besigtige din opgave for en grundig vurdering. Der er nemlig mange ting der skal overvejes inden det bliver inkluderet i regnestykket.

  Hos Malerfirmaet KS gennemgår vi størrelsen af malerarbejdet, hvilke materialer og udstyr der skal bruges, samt hvilke typer overflader der skal males på. 

  Står du med en større eller mindre opgave, så står vi klar til at udføre opgaven til en god pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sørger for at resultat stemmer overens med de ønsker du har og den pris du betaler. 

  Når du vælger os som din samarbejdspartner, sørger vi for at du får den helt rigtige pris på opgaven, så du ikke betaler for meget eller for lidt. Du vil få et professionelt resultat, du vil få stor glæde af mange år frem. 

  Vi overholder alle aftaler - hver gang

  Når du vælger Malerfirmaet KS som din foretrukne malermester, så kan du regne med, at vi overholder vores aftaler – hver gang.

  For at kunne give dig den bedst mulige rådgivning om valg af farver, maling og vedligeholdelse, så er det afgørende, at vi får besigtiget din opgave.

  Selv de mindste detaljer i processen er vigtige for at vi kan lave et seriøst og effektivt stykke malerarbejde. Kender vi alle detaljerne af dit malerprojekt, så er vi begge meget bedre stillet. 

  Det bliver nemlig meget nemmere at give dig et konkret tilbud når vi ved, hvad der skal laves, og hvad der skal til for at du får det ønskede resultat. 

  Vores alsidige forståelse betyder, at vi nøjagtig kan rådgive og hjælpe dig med idéer, uanset om du står med en større istandsættelse eller skal have lavet nogle mindre maleropgaver.
  Vi er klar til at hjælpe dig, uanset omfanget af dit malerprojekt.

  Vi kan også hjælpe dig med:

  Vi tilbyder en lang række arbejdsopgaver, hvilket betyder, at vi har en stor alsidig forståelse. Vi udfører nedenstående inden for vores område, som din maler:

  5 gode grunde til at vælge Malerfirmaet KS som din maler

  Malermester med kunden i centrum

  Det er vigtigt, at vores kunder får hvad de forventer og hvad de drømmer om, derfor går vi meget op i at guide og give en hjælpende hånd med ideerne, så de bliver udført korrekt.

  Inden arbejdet går i gang, tilbyder vi nemlig en grundig rådgivning om farver, maling og vedligeholdelse.

  Vi holder os opdateret

  Vi sætter en stor dyd i, som din maler , at vi holder os opdateret, så kunden har mulighed for at få tidens nye trends.
  Det professionelle malerarbejde kræver derfor viden.

  Vi sørger derfor altid for at være opdaterede om den nyeste udvikling i teknikker og produkter. Det sikrer dig et smukt og holdbart resultat.

  Facebook

  ★★★★★

  Fik badeværelse til at fremstå splinternyt

  Billigt og med få midler fik dette firma mit ældre badeværelse til at fremstå splinternyt. Deres valg af kabe Stone gulve gav badeværelset nyt liv, og var desuden rigtig godt udført. Malerarbejdet var ligeledes også fremragende og der var styr på de små detaljer. Generelt udviste de et højt serviceniveau, og man kunne mærke at de virkelig gik op i at gøre et godt stykke arbejde og ikke mindst gøre kunden tilfreds! Jeg kan klart anbefale andre at gøre brug af Malerfirmaet KS ApS!
  Michael
  via Facebook

  ★★★★★

  Dygtige, rare og topprofessionelle!

  Michael ordnede vores gamle grimme grønne flisegulv på vores gæstetoilet, så vi nu har et lækkert Kabe Stone gulv. Vi havde hele vejen igennem en god og let kommunikation med Michael, som altid svarede hurtigt på alle vores spørgsmål. Vi følte os i trygge hænder, både når vi var hjemme og når vi ikke var hjemme, mens der blev arbejdet i vores hus. Der blev ryddet op hver dag, og ja, der har ikke været noget at udsætte på noget i hele processen. Kan varmt anbefale firmaet.
  Kit
  via Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk!

  Fantastisk service og fantastiske resultater 🙂
  Anita
  via Facebook

  ★★★★★

  Super Malerfirma

  Super maler firma med super resultater
  Peter
  via Facebook
  Håndværker.dk

  ★★★★★

  Ordne vægge og loft

  Rare mennesker som laver et godt stykke arbejde. Det er 3. gang på 5 år jeg bruger dem, og jeg var slet ikke i tvivl om at det var dem jeg ville have til at hjælpe mig.
  Jette
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Malet hele huset

  Vi har fået spartlet og malet hele huset til aftalt tid og skarp pris. Vi kan klart anbefale malerfirmaet KS, de laver et fantastisk flot stykke arbejde til en fornuftig pris og overholder altid aftaler. De er vanvittigt dygtige, hurtige og effektive. Kvalitet og service er iorden👍🏻 Kæmpe anbefaling herfra👏🏼
  Martin
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Ny væg

  Jeg fik lavet en fantastisk flot spartel væg af malerfirmaet ks. Maleren kom til tiden, var velforberedt, hurtig, og leverede et stykke arbejde med kvaliteten helt i top. Kan varmt anbefale firmaet og deres flotte spartel vægge, som har givet min stue et moderne look. 👍🏻😊
  Rasmus
  via Håndværker.dk

  Indhent et tilbud